Yoga Nidra

 Behöver du stressa av?

Yoga Nidra är fantastisk för stress & stress-relaterade besvär. Ett bra verktyg för dig som är eller på väg att bli utbränd. 

Yoga Nidra släpper i djupet på fysiska, mentala & emotionella spänningar. Denna teknik används brett även för ångest & depression. En teknik som får oss att bli väldigt avslappnade.

Det fina med Yoga Nidra är att alla kan delta och det är helt riskfritt. Man ligger på rygg och låter sig guidas in i vila.Kan man inte ligga platt på rygg kan man prova att lägga något under knäna.

YogaNidra är som ett gömt litet yogiskt guldkorn som nu börjar uppmärksammas runt om i världen antagligen för att vi mer än någonsin behöver dess effekter. Tekniken härstammar från klassisk Tantra Yoga (som är en del även av HathaYogan). Yogis praktiserar YogaNidra för djup fysisk, mental & emotionell healing. Yoga Nidra används även likt Meditation för att uppleva sitt sanna Jag. Med övning av denna medvetna djupsömns-teknik kan man rensa viss samskara som är det som driver vår Karma/våra actions i detta liv.

Med regelbunden practice kan YogaNidra föra oss in i det 4:e Medvetandestadiet (Turia) där man med till slut kan nå frigörelse „Moksha“ – en strävan för en Yogi. 

Med hjälp av en YogaNidra-lärare förs du från vaken stadiet, genom drömstadiet och vidare till djupsömn men du är fortfarande medveten/vaken“. Detta ger dig tillgång till ditt undermedvetna, där du är bortom medvetandets analys, processande, fantiserande m.m. Här i det mer rena medvetandet planterar vi även vårt Sankalpa, vårt målsättnings-beslut, man säger att man sår sitt eget valda frö i det undermedvetna som sen naturligt växer sig fram och skapar ett „bättre“ liv. 

 

Yoga Nidra Schedule

Select studio from top to see classes.

Yoga Nidra teachers

Teachers are not available at this studio.

Contact Us

Yogayama Varberg

Contact Us

Yogayama Yoga Kendra

Contact Us

Yogayama Östermalm

Jungfrugatan 8
114 44 Stockholm
Sweden

08-660 88 60

info@yogayama.se

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar