Yogayama Classes

Yogayamaklasserna är klassisk Hathayoga där vi går igenom alla delar av yogaträningen. Vi lägger tid på andetag, den fysiska träningen och avslutar alltid med avslappning eller meditation. Den fysiska träningen är influerad av Hathayogan men även Ashtanga Vinyasa och Iyengaryoga. Klasserna har alltid ett tema och genom de lättare positionerna lär du dig och förstår hur du tar dig an de mer krävande positionerna, det tycker vi är ett långsiktigt och hållbart förhållningssätt till yogaträningen.

Yogayama Classes Schedule

Select studio from top to see classes.

Yogayama Classes teachers

Josefin Seydlitz

Yogayama Classes

Josefine found yoga at a Gym in Stockholm. The yoga practice became a great counterweight to the daily stress. Josefine’s […]

Tove Åsell

Yogayama ClassesYin Yoga

Jag har nog yogat sedan barnsben, utan att jag själv satt epitetet yoga på det. När jag i vuxen ålder […]

Nenne Folkeson

Yogayama ClassesRestorative

Nenne började undervisa yoga direkt efter den första 200-timmarsutbildningen på Yogayama 2012. Det är en ära att få dela yoga. […]

Caroline Westling

Yogayama ClassesYin YogaHatha Yoga

Caroline har haft ett djupt filosofiskt intresse under större delen av sitt liv. Redan som tonåring blev hon inspirerad av […]

Kripa Patra

Yogayama ClassesGravidyoga/Prenatal Yoga and Mamma-baby Yoga

For as long as I can remember, I have always searched for the meaning of life. I have naturally been […]

Contact Us

Yogayama Varberg

Contact Us

Yogayama Yoga Kendra

Contact Us

Yogayama Östermalm

Jungfrugatan 8
114 44 Stockholm
Sweden

08-660 88 60

info@yogayama.se

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar