Aktiv och stilla meditation

AKTIV & STILLA MEDITATION
Under denna workshop låter vi huvudet ta en paus för att istället helt landa i vår kropp – känna hur den känns på insidan. Vi börjar sessionen med att till härlig musik och med ögonbindlar på leka med rörelser, rytmer & varandra för att släppa prestation, perfektion och det där med att nå ett framtida mål. Därefter, när kommer är redo, landar vi ner och utforskar mer stillasittande meditationstekniker. Yeah, låt oss skapa magi tillsammans!

Stanna gärna kvar efter klassen då vi kommer att ha en boksignering med Josefine för hennes bok, Yoga och meditation : lär dig lyssna på din kropp. Snacks och dryck kommer att serveras!

Varmt välkommen!

PLATS: Yogayama Jungfrugatan
DATUM: fredag, 4 maj
TID: 17.00-19.00
PRIS: drop-in 250 SEK (eller klippkort/årskort)
BOKNING: För årsmedlemmar:  Boka här!

Övriga: maila till workshops@yogayama.se 

För att boka din plats:  Årsmedlemmar Boka här!

Övriga maila till: workshops@yogayama.se

 

Schedule

  • May 04 , 2018 --May 04 , 2018
    17:00To19:00

Prices

  • Workshop
    drop-in 250 SEK (eller klippkort/årskort)
  • Number of hours
    2 hrs

Location

Jungfrugatan 8

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar