Align with Nature med Sam Aziz och Tova Olsson

Align with Nature

Sthira Sukham Asanam läses en av de mest berömda aforismerna i yogavärlden. Det betyder ungefär – din placering/position bör vara både stadig och bekväm. När vi praktiserar yoga förhandlar vi hela tiden mellan våra tendenser att använda för lite eller mycket anspänning och avspänning, mellan att hålla och släppa mellan “effort and ease”. I den här workshopen guidar Tova och Sam dig genom en grundande klass som genom repetition och påbyggnad för dig mot det både vakna och mjuka tillstånd vi kallar Yoga. Lärarna lägger stor vikt vid individuell placering och att hjälpa varje elev att välja vist, dvs att i varje given stund lyssna uppmärksamt till den egna kroppen för att finna det alternativ som är mest lämpligt för dig, just nu. Klassen avslutas i en guidad meditation. Alla nivåer av utövare är välkomna.

Datum: 2 november
Tid: 10.00-12.30
Kostnad: 395 kr, medlem hos Yogayama 325 kr
Anmälan: infogbg@yogayama.se

Schedule

  • November 02 , 2019 --November 02 , 2019
    10:00To12:30

Prices

  • Event
    395 kr. Medlemmar hos Yogayama 325 kr

Teacher (s)

Sam Aziz

Yin Yoga

Sam Aziz upptäckte yogan 2004 och praktiserade främst Ashtanga Yoga fram till 2016, Sam har även praktiserat andra yogaformer och […]

Tova Olsson

Hatha Yoga

Tova undervisar yoga i Göteborg sedan snart femton år tillbaka. Hon är utbildad religionsvetare, specialiserad inom yoga och tantra i […]

Contact Us

Yogayama Göteborg

Skanstorget 6
411 22 Göteborg

0727-199067

infogbg@yogayama.se

Contact Us

Yogayama Östermalm

Jungfrugatan 8
114 44 Stockholm
Sweden

08-660 88 60

info@yogayama.se

Contact Us

Yogayama Sjöstaden

Hammarby allé 53, 120 30
Stockholm

08-6444100

infosjo@yogayama.se

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar