Ashtanga Yoga Jasmin Hedlund

Ashtanga Yoga 10.00-11.30
Ashtanga Yoga är en dynamisk praktik med fokus på andetaget. Det är en meditation i rörelse. I denna ledda klass guidas du igenom position, andetag, rörelse och blickfokus. Vi tar oss igenom solhälsningar, stående, sittande och avslutande positioner. Vi landar sedan i en lång vila. Alla kan delta i klassen oavsett tidigare erfarenhet av yoga.

Pris: 220 kr alt ett klipp / Ingår för årsmedlemmar
Bokas via vår app alt via infonkpg@yogayama.se

 

Schedule

  • October 20 , 2018 --October 20 , 2018
    10:00To11:30

Prices

  • Workshop
    220 kr
  • Number of hours
    90 min hrs

Location

Yogayama Norrköping - Hantverkaregatan 36

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar