Föreläsning Ayurveda – Health by Jasmin

“Att använda Ayurvedan som ett verktyg för att se dig själv, andra och din omgivning kan hjälpa dig att hitta och bibehålla balans genom livet. Vi lär oss se våra egna och andras behov, förutsättningar och möjligheter vilket skapar den förståelse vi behöver för att leva ett harmoniskt liv”

Vad betyder Ayurveda?
Vilka är Vata Pitta och Kapha?
Hur ser dem ut i obalans och vad tar oss ur balans?
Hur kan vi (oavsett Vata Pitta Kapha) skapa och bibehålla balans enligt Ayurveda? (ayurvedisk dygnsrytm, yoga och meditation samt kost)
Frågestund

Pris: 350 kr

***15.30-16.00 ca (valfritt och gratis) pulsläsning för att fastställa dominant dosha Vata Pitta Kapha hos varje deltagare

Health by Jasmin grundades av Jasmin Hedlund. Jasmin studerar och praktiserar Ashtanga Yoga på Yogayama Stockholm och har genomgått Apprenticeship programmet för Laruga Glaser (Yogayama) och fortsätter fördjupa sig i metoden genom resor till Ashtanga Yoga Institutet i Indien, Mysore. Hon är utbildad Ayurvedisk Hälsorådgivare och Massageterapeut genom Skandinaviska Ayurveda Akademin och studerat med lärare som Johan Ljungberg och Dr. Vinay Vora.
Läs mer om verksamhet på www.healthbyjasmin.org

Schedule

  • October 20 , 2018 --October 20 , 2018
    13:00To15:30

Prices

  • Workshop
    350 kr
  • Number of hours
    210 min hrs

Location

Yogayama Norrköping - Hantverkaregatan 36

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar