Ayurveda med Tia Jumbe – Yoga klass och föreläsning

Välkommen till en kväll med ayurveda, tillsammans med Tia Jumbe, ayurvedisk hälsorådgivare, yoga- och meditationslärare och författare. Under kvällen kommer Tias nya bok Nystart i livet med ayurveda säljas till specialpris.
 
Kvällen börjar med en Ayurveda Yoga klass som balanserar alla tre doshor, och fortsätter med föreläsningen Gör en nystart med Ayurveda.
 
Om föreläsningen:
 
Gör en nystart i livet med hjälp av ayurveda – och får tillgång till mer energi, kärlek och en starkare hälsa! Ayurveda handlar om att vårda livet, att stärka vår inneboende harmoni och balans. På den här föreläsningen får du veta hur du gör. Ayurveda utgår från de tre doshorna vata, pitta och kapha. När dessa kommer i obalans påverkas vårt allmäntillstånd. Stress, mat, motion, återhämtning och vila påverkar hälsobalansen, liksom relationer, livsstilsrutiner och årstidsskiftningar. Obalanser som får vara en längre tid manifesteras i ohälsa.
Du får insyn i grunderna i ayurveda och inspiration till att steg för steg göra en nystart till ett friskare och längre liv. Du får veta varför det enligt ayurveda är så viktigt att följa sitt hjärta, och hur du kan utveckla en andlig praktik för mer lycka och harmoni.
Välkommen till den här föreläsningen om den tusentals år gamla hälsovetenskapen med Tia Jumbe, ayurvedisk hälsorådgivare, yoga- och meditationslärare och författare, som i augusti kom med sin nya bok Nystart i livet med ayurveda.
 
Om ayurveda yoga:
 
I Ayurveda yoga söker vi balans i både kropp och sinne. Yogan utgår från de tre doshorna, energiprinciperna vata, pitta och kapha, och deras olika kvaliteter. Vata är kall, torr, snabb och rörlig. Pitta är het, intensiv och dynamisk. Kapha är kall, långsam och tung. Under klassen anpassar vi rörelserna för att balansera den dosha som dominerar oss för dagen.
 
Om en ayurvedisk konsultation:
 
En ayurvedisk hälsokonsultation består framför allt av pulsdiagnostik. Du får individuella och enkla men effektiva råd och rekommendationer om hur du kan komma i balans, harmoni och hälsa. Betoningen i behandlingen ligger på örter och kryddor som hjälper till att rena och balansera. Du får också kostråd, rekommendationer om yoga asanas och andningsövningar, och om hur du kan hitta den livsstil som är rätt för just dig.
 
 
Tia Jumbe är ayurvedisk hälsorådgivare, yoga- och meditationslärare som brinner för att inspirera människor att ta in de kloka hälsolärorna ayurveda och yoga i sina liv. Tia Jumbe driver den populära bloggen Ayurvediskt.se och har skrivit ett flertal böcker, senast Nystart i livet med ayurveda. Bland tidigare boktitlar finns Boosta hud & hår med naturens näringsbomber, Detox Lifestyle och Yoga & Jogga (tillsammans med Jenny Sunding).
Hitta bloggen och mer om Tia på tiajumbe.com.
 
Yoga och föreläsning
 
Yoga: 17.15-18.15
Föreläsning: 18.30-19.45
Kostnad: 450 kr för yogaklass och föreläsning eller 250 kr för yogaklass resp föreläsning (vid anmälan ange om du vill gå på båda eller endast föreläsning eller yogaklass)
Medlemmar får 10% rabatt.
 
anmälan: infogbg@yogayama.se
 
Konsultationer
 
09.45-11.15
11.30-13.00
13.30-15.00
15.15-16.45
 
Pris: 900 kronor
Boka konsultationerna genom att maila tia@tiajumbe.com

Schedule

  • November 22 , 2018 --November 22 , 2018
    17:15To19:45

Prices

  • Workshop
    450 kr eller 250 kr för yogaklass resp föreläsning. Medlemmar får 10%rabatt
X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar