Björn Natthiko Lindeblad till förmån för Hjärt och lungfonden

Tillsammans för forskningen om barnhjärtan.

Från ytlighet till innerlighet.

Välkommen till en eftermiddag med Björn Natthiko Lindeblad, finansvalpen som blev buddhistisk skogsmunk i 16 år!

Eftermiddagen börjar med ett föredrag kring Björns osnitslade livsresa från stunden då han tackade nej till att bli det yngsta ekonomichefen någonsin inom ett bolag i AGA-koncernen, till barfota-livet som skogsmunk i Thailand. Björn kommer att påminna dig om hur du får full tillgång till din klokaste del, varför etik är centralt, varför stillhet är mer värdefullt än någonsin, hur vi kan förhålla oss konstruktivt till ansvar, och reflektera kring hur vi kan resa genom vårt eget liv och skapa så lite bekymmer som möjligt för både oss själva och andra. Som om inte detta vore nog, kommer du också få ett magiskt mantra som faktiskt funkar! Du kommer att magskratta igenkännande mycket mer än du kanske tror!

Efter föredraget finns det tid för samtal och frågor. Eftermiddagen avslutas med en helt oreligiös vägledd meditation/avslappningsövning, som spelas in, och görs tillgänglig gratis efteråt för alla.

Björns förhoppning är att du efteråt går hem med en känsla av levnadsmod och samhörighet i bröstet.

Björn är kanske numera mest känd för sitt “Sommar” i P1 2012 och sin podd med Navid Modiri, “Björn & Navid”. Han är även en återkommande gäst i TV-sofforna, intervjuad av bland andra Anne Lundberg, Laila Bagge, Tilde de Paula och Peter Jihde, Stina Dabrowski, Renée Nyberg och Malou von Sivers. Nu senast i SVT:s “Nobelstudion” den 5 december 2017.

I Sverige föds varje år 1000 barn med hjärtfel. År 2009 var ett av de barnen Iker. 2011 genomgick han en lyckad hjärttransplantation och är idag en levnadsglad åttaåring.
Denna insamling är familjens sätt att ge tillbaka till den forskning som räddade hans liv.
Den 17 februari 2018 bidrar ett stort antal yogastudior i insamlingen. Vi på Yogayama bidrar med en donationsklass på studion och med denna föreläsning där alla intäkter oavkortat tillfaller Hjärt-Lungfonden.
https://www.hjart-lungfonden.se/iker

Föreläsning och meditation med Björn Natthiko Lindeblad

Datum: 17 februari
Tid: 14.00-16.30
Plats: Templelriddarorden, Storgatan 3
Kostnad: 300 kr ( alla intäkter går oavkortat till Hjärt och Lungfonden)
Anmälan: https://www.timecenter.se/yogayama/boka

Schedule

  • February 17 , 2018 --February 17 , 2018
    14:00To16:30

Prices

  • Event
    300 kr. Intäkterna går oavkortat till Hjärt och Lungfonden

Location

TR - huset Storgatan 3, Göteborg

Contact Us

Yogayama Göteborg

Skanstorget 6
411 22 Göteborg

0727-199067

infogbg@yogayama.se

Contact Us

Yogayama Östermalm

Jungfrugatan 8
114 44 Stockholm
Sweden

08-660 88 60

info@yogayama.se

Contact Us

Yogayama Sjöstaden

Hammarby allé 53, 120 30
Stockholm

08-6444100

infosjo@yogayama.se

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar