Selfcompassion – Workshop med Sofia Kingstedt von Corswant – Sjöstaden

Vi pressar oss allt hårdare idag, vi jämför oss med andra, känner oss otillräckliga och tenderar att vara självkritiska och fokusera på prestation.

Denna workshop syftar till att medvetandegöra och reflektera kring detta. Där den fysiska yogan varvas med avslappning, andningsövningar och reflektionsövningar med temat självmedkänsla. Vi låter den annars prestationsinriktade vardagen få pausa. Går från görandet, till att landa i våra kroppar, i varandet.

Med hjälp av övningar i självmedkänsla kan vi möta livets klurigheter med en snällare och mer förstående approach. Istället för med självkritik och krav på prestation.

Under denna workshop guidas ni av Sofia Kingstedt von Corswant. Som utbildad beteendevetare, yogalärare och gymnasielärare i psykologi, idrott & hälsa, mental träning har Sofia många års erfarenhet av att kombinera yoga & psykologi. Varmt välkomna!

Pris: 400 kr

Schedule

  • November 07 , 2020 --November 07 , 2020
    13:00To15:00

Prices

  • Workshop
    400
  • Number of hours
    2 hrs

Teacher (s)

Sofia Kingstedt

Yoga for Kids and Teens

Sofia Kingstedt är i grunden beteendevetare och gymnasielärarare i psykologi, idrott och mental träning. Hon har jobbat som undervisande lärare […]

Location

Yogayama Sjöstaden

Contact Us

Yogayama ONLINE

Contact Us

Yogayama Varberg

Contact Us

Yogayama Göteborg

Skanstorget 6
411 22 Göteborg

-

infogbg@yogayama.se

Contact Us

Yogayama Östermalm

Jungfrugatan 8
114 44 Stockholm
Sweden

08-660 88 60

info@yogayama.se

Contact Us

Yogayama Sjöstaden

Hammarby allé 53, 120 30
Stockholm

08-6444100

infosjo@yogayama.se

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar