Chakra och Restorative Yoga med Sarah Jonsson

Sarah Jonsson avrundar påsken hos oss med en heldag som ger energi och återhämtning. Var med hela dagen eller en av klasserna.

Förmiddag:

Chakrasystemet – människans energisystem

Enligt yogatraditionen har människan har sju stycken energicentra s.k Charkas, som sammanstrålar längs ryggraden. Syftet med denna grundade Chakraklass är att öka cirkulationen, i energisystemet, med hjälp av medveten andning och olika asanas (yogapositioner) i en följsam rytm. Vi inleder med en kort teoretisk introduktion av Chakrasystemet, för att sedan praktisera visdomen på yogamattan.

Datum: 22 april
Tid: kl 09.30-11.30
Kostnad: 350 kr (250 kr för medlemmar)

Eftermiddagsklass

RESTORATIVE – återhämtning

Restorative – möjligheten att landa och koppla av under denna tre timmar långa vilostund. Med hjälp av olika yogapositioner skapar vi de bästa möjliga förutsättningarna för kroppen, nervsystemet och sinnet att varva ner och påbörja återhämtning. Vi stannar en längre stund i varje position med intentionen att underlätta en djupavslappning som är både stressreducerande och återuppbyggande.

Ge dig själv tid och utrymme för kravlöst varande i tystnad och tillit.

Datum: 22 april
tid: kl 13.00-16.00
Kostnad: 500 kr (400 kr för medlemmar)

Kostnad för båda klasserna: 750 kr (550 kr för medlemmar)

Anmälan: infogbg@yogayama.se

Sarah Jonsson har undervisat olika former av hathayoga sedan millennieskiftet och är verksam både i Sverige och utomlands. Hon har en beteendevetenskaplig bakgrund med examen i psykologi, med inriktning stress och coping strategier. I drygt tio år har Sarah studerat terapeutisk yoga tillsammans med Judith Hanson Lasater, pionjären inom Restorative i väst, och assisterar även vid ett flertal av Judiths utbildningar runt om i världen.

Schedule

  • April 22 , 2019 --April 22 , 2019
    09:30To16:00

Prices

  • Workshop
    750 kr för båda klasserna. Medlemmar 550 kr. Chakra yoga 350 kr, medlemmar 250 kr. Restorative Yoga 500 kr, medlemmar 400 kr
  • Number of hours
    Se respektive klass hrs

Teacher (s)

Sarah Jonsson

Yoga for Kids and TeensRestorativeGravidyoga/Prenatal Yoga and Mamma-baby YogaYin YogaHatha Yoga

Sarah Jonsson har undervisat olika former av hathayoga sedan millenium och är verksam både i Sverige och utomlands. Hon har en […]

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar