Chakrasystemet

Enligt yogatraditionen består vi inte bara av den fysiska kroppen utan även av ett energisystem. Dessa energier rör sig genom energikanaler som förenas i det som inom yogatraditionen kallas chakrasystemet. Varje chakra står för olika egenskaper som vi kan balansera på olika sätt genom bl a yoga, andningsövningar och meditation. Blockeringar i chakrasystemet, dvs energisystem, kan leda till en upplevelse av trötthet, smärta, oro, sömnlöshet, ilska, håglöshet och att inte duga eller att räcka till. I den yogiska filosofin innebär ett balanserat chakrasystem en grund för god hälsa, goda relationer, kreativitet, sinnesro och livslust.

Du kommer i den här workshopen få en ökad förståelse för hur chakrasystemet fungerar, hur de påverkar dig och hur du med enkla övningar har en möjlighet att påverka obalanser och öka ditt välmående.

Första delen i workshopen går vi igenom chakrasystemet och vad de olika chakrorna står för och hur de påverkar oss såväl fysiskt som känslomässigt. Du kommer få med dig tips och övningar som du kan använda dig av i din vardag på egen hand. Vi avslutar workshopen med en yogaklass där vi balanserar chakrorna. Klassen passar alla.

Datum: 10 mars
Tid: 15.00-18.00
Kostnad: 395 kr. Medlemmar med Medlemskap Basic eller klippkort 295 kr. Workshopen ingår för medlemmar med årskort Premium.
Anmälan: infogbg@yogayama.se

Lärare: Catarina Olvenmark

Ta gärna med dig anteckningsblock.

Välkommen!

 

Schedule

  • March 10 , 2019 --March 10 , 2019
    15:00To18:00

Prices

  • Workshop
    395 kr. Medlemmar med Medlemskap Basic eller klippkort 295 kr. Workshopen ingår för medlemmar med årskort Premium.

Teacher (s)

Catarina Olvenmark

RestorativeYin YogaHatha Yoga

Yogan har varit en del av Catarinas liv under drygt 15 år och hennes yogapraktik har framför allt sina rötter […]

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar