Donationsyoga till förmån för hemlösa

Vi yogar för de hemlösa och socialt utsatta i Göteborg

När kylan tränger sig på tänker vi extra mycket på alla de som inte har tak över huvudet. Vi ger därför en donationsbaserad klass där alla intäkter går oavkortat till organisationen Faktum och deras arbete för de hemlösa.

En representant från Faktum inleder klassen med att berätta kort om vad Faktum är och hur de arbetar.
Yogaklassen inleds med en uppvärmande Jivamukti av Karin Knape och avslutas med lugn och meditativ Mediyoga av Rosanna Heinander (båda yogalärare hos Yogayama). Klassen passar alla.

Var: Yogayama, Skanstorget 6
När: 17 december
Tid: 17-18.30
Anmälan: infogbg@yogayama.se

Klassen är kostnadsfri. Varje deltagare ger istället en valfri donation till Faktum.

Tillsammans gör vi skillnad!
Varmt välkommen!

Schedule

  • December 17 , 2017 --December 17 , 2017
    17:00To18:30

Prices

  • Event
    Kostnadsfri. Valfri donation till Faktum

Teacher (s)

Karin Knape

Special classesPranayamaVinyasa Yoga

Karin har praktiserat yoga ett flertal år och vill som yogalärare dela med sig av den kunskap hon fått ta […]

Location

Yogayama Göteborg

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar