Föreläsning Portionen under tian

Inspirationskväll om hållbar och klimatsmart mat med Hanna Olvenmark

Hanna Olvenmark är dietist och grundare av bloggen www.undertian.com, som idag är Sveriges största blogg om hälsosam och plånbokssmart mat. Med recept för max 10 kronor per portion och veckomenyer med inköpslistor visar Hanna att alla kan äta hållbart, för hälsan, för miljön och för plånboken.
Under den här föreläsningen kommer du att få konkreta tips på hur du kan äta grönare, spara pengar (och tid) med smart matplanering och hur du med en plantbaserad kost får i dig det du behöver. Hanna kommer dessutom ta med dig på en bildvisning från när hon genomförde ett av hennes största mål: Att vandra till Mount Everest Base Camp. Och givetvis berätta hur hon sparade till det på 5 månader genom sin matlagning och lite andra vardagshacks.

I föreläsningen ingår
– soppa med bröd (vegansk)
– goodiebag

Kostnad: 195 kr (studenter, pensionärer och arbetssökande 150 kr)

Anmälan görs till: infogbg@yogayama.se

Välkommen!

Schedule

  • November 14 , 2017 --November 14 , 2017
    19:00To20:30

Prices

  • Event
    195 kr. studenter, pensionärer och arbetssökande 150 kr
X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar