Föreläsningskväll – Yogahjärnan

Lyssna på författarna till nyutgivna boken Yogahjärnan – Sara Granström & Christina Andersson 

Vad är yogahjärnan? För många börjar intresset för yoga som ett sätt att ta hand om sin hälsa. Initialt ofta den fysiska hälsan. Men många upptäcker genom träningen hur även den mentala hälsan drar nytta av de olika övningarna, och hur det i sin tur spiller över på hur vi agerar i världen. Vi skulle kunna kalla det för en utveckling av vår ”Yogahjärna”. 

Välkommen på föreläsning, soppa och samtal om detta mycket intressanta ämnet, baserat på nyutgivna boken Yogahjärnan.

Sara Granström Powiecki, har utvecklat Yogayama Teacher Trainig® här på Yogayama och är huvudlärare och ansvarig för samtliga utbildningars innehåll. Sara har också skrivit Yogayamas bok Leva med Yoga.

Christina Andersson, är legitimerad psykolog utbildad vid Uppsala Universitet, doktorand vid Institutionen för klinisk neurovetenskap på Karolinska Institutet och ansluten till Handelshögskolan Stockholm, Institutionen för Art, Business and Culture.

Vid frågor eller för anmälan, mejla tt@yogayama.se.

Teacher (s)

Sara Gransröm-Powiecki. Fotograf: Hannah Hedin. Sara Granström

PranayamaHatha Yoga

Sara began her professional journey as a classical musician, studying for 6 years at schools such as Malmö Music College […]

Location

Yogayama Östermalm

Contact Us

Yogayama Varberg

Contact Us

Yogayama Yoga Kendra

Contact Us

Yogayama Östermalm

Jungfrugatan 8
114 44 Stockholm
Sweden

08-660 88 60

info@yogayama.se

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar