Free flow yoga & dance med Josefine Bengtsson

Lördag 21 april gästar Josefin Bengtsson Yogayama igen. Hon bjuder in till 2 klasser. Antingen bokar du in dig på båda eller en av klasserna.

FREE FLOW YOGA Kl 10-12

I FREE FLOW yoga har vi Vinyasa yogan som bas men släpper prestation och perfektion för att istället helt landa i vår kropp – känna hur den känns på insidan. Yoga kan ibland upplevas väldigt strikt vilket kan vara skönt men också leda till prestationsångest. Till härlig musik utforskar vi olika positioner och tekniker med en inställning att alla kan yoga och meditera. Det finns oändligt många olika tekniker som alla ger samma härliga effekter – vi kommer ner i kroppen, känner harmoni i sinnet och får en lite djupare förståelse om oss själva. Det här är inte något vi kan läsa oss till, se någon annan utföra eller förstå med vårt intellekt – vi måste istället prova oss fram och känna det i vår egen kropp. Under denna klass mixar & matchar vi på ett lekfullt sätt traditionell yoga med spännande tekniker.

FREE DANCE MEDITATION Kl 14-16

I FREE DANCE MEDITATION låter vi huvudet ta en paus för att istället helt landa i vår kropp – känna hur den känns på insidan. Till härlig musik och med ögonbindlar leker vi med rörelser och rytmer för att släppa prestation, perfektion och det där med att nå ett framtida mål för att skapa magi tillsammans!

Om Josefin Bengtsson:

Josefine vill med sin undervisning inspirera människor att flytta sin uppmärksamhet från huvudet och ner i kroppen. Klasserna passar både för dig som är nybörjare och för dig som praktiserat yoga under en längre tid.

För frågor maila gärna josefine@yogiakademin.se eller läs mer om Josefine på www.yogiakademin.se

Anmälan görs till infogbg@yogayama.se.
I anmälan anger du vilken klass du vill komma på alternativt om du tar möjligheten att tillbringa både förmiddag och eftermiddag med Josefine.

Datum: 21 april
Tid: kl 10.00-12.00 och 14.00-16.00
Pris: 350 kr för en klass. 600 kr för båda klasserna. Medlemmar hos Yogayama Göteborg betalar 300 kr per klass eller 500 kr för båda klasserna ( om du har ett aktivt klippkort eller halv – eller årsmedlemskap är du medlem)

 

Schedule

  • April 21 , 2018 --April 21 , 2018
    10:00To16:00

Prices

  • Workshop
    350 kr per klass (300 kr per klass för medlemmar) eller 600 kr för båda ( 500 kr för medlemmar)
X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar