Frukostklubben – Föreläsning En lättare vardag med Catarina Olvenmark

Frukostklubben – Yoga, frukost och föreläsningen En lättare vardag med Catarina Olvenmark

Yoga filosofin är en oändlig källa till visdom men man behöver vare sig vara vig, gilla att recitera mantran eller förstå sanskrit för att kunna ta till sig yogans positiva effekter som numera stödjs av studier och forskning. Det unika med yoga är att den är så praktisk och rymmer övningar för att relatera och vila i en kropp som är stabil och flexibel nog att möta livets alla skeden.

Föreläsare den här morgonen är Catarina Olvenmark, som äger och driver Yogayama Göteborg. Catarina som är 3 barnsmamma och har flerårig erfarenhet som HR chef och Hållbarhetschef i näringslivet kommer dela med sig av sin historia och hur yogan hjälpte henne att hantera en ohållbar livsstil kantad med stress och prestation. Du kommer under föreläsningen få med dig enkla verktyg och övningar som ger dig möjlighet att möta din vardag lite enklare, lite lättare.

Kl 07.00-07.45 Morgonyoga med Emma Johansson
Kl 07.45-08.00 Enklare frukostbuffe
Kl 08.00-09.00 Föreläsning

Kostnad: Föreläsning, frukost och yoga ingår för medlemmar (med årskort) Ej medlem: 295 kr (yoga och frukost ingår) Har du klippkort betalar du 195 kr för föreläsning+frukost och betalar klassen som vanligt med ditt klippkort.
Anmälan: infogbg@yogayama.se

Mer om Catarina: https://www.yogayama.com/teachers/catarina-olvenmark/

Välkommen!

Schedule

  • September 27 , 2018 --September 27 , 2018
    07:00To09:00

Prices

  • Event
    Föreläsning, frukost och yoga ingår för medlemmar (med årskort) Ej medlem: 295 kr (yoga och frukost ingår) Har du klippkort betalar du 195 kr för föreläsning+frukost och betalar klassen som vanligt med ditt klippkort.

Teacher (s)

Catarina Olvenmark

RestorativeYin YogaHatha Yoga

Yogan har varit en del av Catarinas liv under drygt 15 år och hennes yogapraktik har framför allt sina rötter […]

Location

Yogayama Göteborg

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar