Frukostklubben – Föreläsning Mental träning med Ulrica Kollberg

Frukostklubben – Yoga, frukost och föreläsningen Mental Träning med Ulrica Kollberg

Varför blir det som det blir när jag egentligen vill något annat?
Vi blir bra på det vi odlar. Sår vi frön av stress och negativa tankar så blir vi bra på stress och negativa tankar. Genom att förstå den påverkan dina tankar har på dina handlingar kan du påverka dina tankemönster och skapa mer utrymme för balans, glädje och harmoni i ditt liv.

De senaste årens hjärnforskning visar att utövande av mindfulness har stora effekter på våra hjärnor och påverkar vårat förhållningssätt, attityd och känsloreglering.

Vi gästas den här morgonen av, Ulrica Kollberg, mindfulnessinstruktör, professionell ICF coach och NLP practioner som även har flerårig erfarenhet som ledare inom näringslivet. Ulrica kommer med sin inspirerande föreläsning så frön till ökad insikt och ge dig större förståelse för tankens kraft. Genom reflektion och mentala verktyg kan du skapa mer energi och glädje i ditt liv – på jobbet, i dina relationer och på yogamattan.

Kl 07.00-07.45 Morgonyoga med Emma Johansson
Kl 07.45-08.00 Enklare frukostbuffe
Kl 08.00-09.00 Föreläsning

Kostnad: Föreläsning, frukost och yoga ingår för medlemmar (med årskort) Ej medlem: 295 kr (yoga och frukost ingår) Har du klippkort betalar du 195 kr för föreläsning+frukost och betalar klassen som vanligt med ditt klippkort.
Anmälan: infogbg@yogayama.se

”Livet är i ständig förändring vilket vi inte alltid kan påverka men vi kan påverka hur vi förhåller oss till det”
För mer info om Ulrica: www.ulricakollberg.se

Hälsar dig varmt välkommen!

Schedule

  • September 06 , 2018 --September 06 , 2018
    07:00To09:00

Prices

  • Event
    Föreläsning, frukost och yoga ingår för medlemmar (med årskort) Ej medlem: 295 kr (yoga och frukost ingår) Har du klippkort betalar du 195 kr för föreläsning+frukost och betalar klassen som vanligt med ditt klippkort.

Location

Yogayama Göteborg

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar