Frukostföreläsning – Sockerdetox med Nicole Vujanovic

Nya sunda vanor genom en sockerdetox

Många upplever att de får i sig mer socker än vad de egentligen mår bra av men har svårt att minska på sockerinttaget. Med en sockerdetox, eller sockeravvänjning, kan du få en kickstart till nya vanor och en mer hälsosam livsstil.

Välkommen till en inspirationsföreläsning där hälsocoach, Nicole Vujanovic, delar med sig av egna erfarenheter med sig och ger sina bästa tips på hur du med ökad kunskap kan få kontroll på ditt sötsug och hur du undviker de vanligaste fällorna.

Positiva effekter du kan uppleva efter en sockerdetox:
Ökad energi, mental klarhet, bättre hy, jämnare humör och kanske framförallt få ett sunt förhållningssätt till socker

Kl 07.00-07.45 Morgon yoga (för den som önskar)
Kl 08.00-09.00 Föreläsning
Vi bjuder på en enklare frukost, kaffe eller te.

Kostnad: Ej medlem 195 kr. Medlem: Medlemmar med klippkort betalar med 1 klipp och föreläsningen ingår för årsmedlemmar. Anmälan kan göras i appen för medlemmar. Obs! Anmälan är bindande.

Anmälan: infogbg@yogayama.se. I din anmälan ange om du önskar vara med på morgonyogan, en klass som passar alla oavsett erfarenhet.

”Nicole Vjanovic är Hälsocoach & Kostrådgivare och driver BOYA- best of your ability. Erbjuder coachning och online kurser inom kost, hälsa, motivation och målsättning. Hon hjälper dig till en hållbar och hälsosam livsstil.”

Schedule

  • May 31 , 2018 --May 31 , 2018
    08:00To09:00

Prices

  • Event
    195 kr. Studenter 150 kr. Medlemmar bokar som vanlig klass
  • Number of hours
    1 tim hrs

Contact Us

Yogayama Göteborg

Skanstorget 6
411 22 Göteborg

0727-199067

infogbg@yogayama.se

Contact Us

Yogayama Östermalm

Jungfrugatan 8
114 44 Stockholm
Sweden

08-660 88 60

info@yogayama.se

Contact Us

Yogayama Sjöstaden

Hammarby allé 53, 120 30
Stockholm

08-6444100

infosjo@yogayama.se

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar