Frukostklubben – Raw Food med Erika Palmqrantz Aziz

Fruksotklubben – Yoga, frukost och föreläsning

Vi välkomnar dig in till ljuset en tidig morgon i slutet av november!

Raw food är känd som föryngrings och vitalitetskosten, denna mörka morgon i november får du möjlighet att få veta varför raw food går under det namnet. Du får även nycklar till hur du kan möta julens dignande bord och möta januari full av energi istället för att känna sig tyngd av all julmat.
Erica Palmcrantz Aziz är Sveriges okrönta Raw food drottning och har med 10 internationellt publicerade böcker, grundare av utbildningen Raw Life Education och nu aktuell med NICE kombucha har föreläst om Raw food i drygt 13 år. Under frukosten med jultema, baserad på Raw food ingredienser får du ta del av hennes långa erfarenhet och få enkla tips hur du kan bjuda in mer Raw food i vardagen!

Frukost à la Raw food XMas

Saffranschia
Ris a la malta
Chagalatte
Grön smoothie
Linfröknäck med cashewosts
Kombucha
Chokladtryffel

Kl 07.00-07.45 Morgonyoga med Emma Johansson
Kl 07.45-08.00 Frukostbuffe à la Raw Food Xmas
Kl 08.00-09.00 Föreläsning

Kostnad: Föreläsning, frukost och yoga ingår för medlemmar (med årskort) Ej medlem: 295 kr (yoga och frukost ingår) Har du klippkort betalar du 195 kr för föreläsning+frukost och betalar klassen som vanligt med ditt klippkort.
Anmälan: infogbg@yogayama.se

Long Live Life!

www.rawfoodbyerica.se
www.nicekombucha.com

Schedule

  • November 29 , 2018 --November 29 , 2018
    07:00To09:00

Prices

  • Event
    Föreläsning, frukost och yoga ingår för medlemmar (med årskort) Ej medlem: 295 kr (yoga och frukost ingår) Har du klippkort betalar du 195 kr för föreläsning+frukost och betalar klassen som vanligt med ditt klippkort.

Location

Yogayama Göteborg

Contact Us

Yogayama Göteborg

Skanstorget 6
411 22 Göteborg

0727-199067

infogbg@yogayama.se

Contact Us

Yogayama Östermalm

Jungfrugatan 8
114 44 Stockholm
Sweden

08-660 88 60

info@yogayama.se

Contact Us

Yogayama Norrköping

Hantverkaregatan 36
Norrköping, Sweden

+46 70 735 69 70

infonkpg@yogayama.se

Contact Us

Yogayama Sjöstaden

Hammarby allé 53, 120 30
Stockholm

08-6444100

infosjo@yogayama.se

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar