Frukostmingel med Nathalie Banaszak – Mindful eating

Mindful Eating – upptäck hur en mer medveten relation till mat kan ge dig mer hälsa, välmående och glädje!

Mindful Eating handlar om att lära känna kroppens behov och handlar inte bara om vad vi äter utan lika mycket om hur, varför och på vilket sätt. Vi behöver inga tabeller, listor eller vågar för att avgöra hur mycket eller vad vi ska äta, mest av allt behöver vi kanske istället lära oss att lyssna på kroppens inre signaler och behov.

Mat är essentiellt för hälsa och vårt välmående och påverkar oss mycket mer än vad vi kanske tror eller är medvetna om. När vi börjar förstå kopplingen mellan tankar, känslor och kropp kan vi också lära oss att förstå kroppens behov. Genom insikt, självkännedom och en mer medveten relation så väl till oss själva som till vår mat kan vi själva skapa mer hälsa, välmående och energi.

Vi gästas den här morgonen av Nathalie Banaszak som är utbildad kostvetare med mat som en av sina största hjärtefrågor. Hon är även certifierad ICC coach med flerårig erfarenhet av beteendevetenskapligt arbete och jobbar även som yogalärare, tre ämnen som hon gärna väver in utifrån ett helhetsperspektiv under sina föreläsningar.

Kl 07.00 – 07.45 Lugn morgonyoga (en yogaklass som passar alla)
Kl 08.00 – 08.45 Föreläsning med Nathalie Banaszak
Kl 08.45 – Frukostbuffé med mingel

Varmt välkomna till en inspirerande föreläsning som bjuder in till diskussion och handlar om hur vi kan lära oss sluta stressa kring mat för att börja jobba med kroppen istället för emot den.

Anmäl görs till infogbg@yogayama.se. I din anmälan meddela även om du önskar starta morgonen med yogaklassen.

Yogaklass, föreläsning och frukost är kostnadsfri.

För mer info om Nathalie se nathaliebanaszak.com

Teacher (s)

Nathalie Banaszak

Yin YogaHatha YogaVinyasa Yoga

Nathalie har en akademisk bakgrund inom hälsovetenskap och är utbildad kostvetare med mat som en av sina största hjärtefrågor. Hon […]

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar