FULLBOKAD! Gratis Yulklass med Hax Hanna Linder och Sandra Lones

KLASS ÄR FULLBOKAD!

Varmt välkomna till en gratis klass med lite extra julkänsla (först till kvarn som gäller) med Hax Hanna Linder och Sandra Lones.

Lululemon Ambassador Hax Hanna kommer att guida er igenom en timmes klass, med fokus på jul! Sandra Lones kommer att vara med och assistera och sprida ljus. Förvänta er en klass som ger er julkänsla ut i fingertopparna! Det bjuds på vacker musik och sång, och framförallt en lugn stund bara för dig.

Bokning sker via mail (workshops@yogayama.se) eller i receptionen från 08:00 den 11 december. Vänligen hämta din biljett i receptionen innan klass.

Yogayama Jungfrugatan

12 december

19:15 – 20:15

Bokning för klassen sker via mail (workshops@yogayama.se) eller i receptionen från 08:00 den 11 december

Schedule

  • December 12 , 2017
    19:15To20:15

Prices

  • Event
    gratis!

Teacher (s)

Hax Hanna Linder

Hatha YogaVinyasa Yoga

Hanna kom i kontakt med yogan 2009 då hon följde med en vän till en yogastudio i London. Detta ledde […]

Location

Jungfrugatan

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar