Gravidyoga

Yogakurs för dig som är gravid

Gravidyogan är klassisk hathayoga anpassad till den gravida. Vi kombinerar rörelser och andningsteknik som är anpassad för dig som är gravid. Gravidyogan syftar till att stärka både kropp och sinne, att må bra under graviditeten, men också att förbereda inför förlossning och småbarnstid.

När: 23 jan, 30 jan, 6 feb och 13 feb
Tid: 17:30-18:40

Lärare: Helene Jansson
Pris: 995 kr

Om du gått en tidigare Gravidyoga kurs hos oss får du 10% rabatt.

Anmälan: infogbg@yogayama.se

Schedule

  • January 23 , 2018 --February 13 , 2018
    17:30To18:40

Prices

  • Course
    995 kr

Teacher (s)

Helen Jansson

Ishta MeditationYin Yoga

I systervetenskaperna yoga och ayurveda har Helen funnit verktyg till balans och harmoni. Att sanningsenligt kunna se sig själv som […]

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar