Gravidyoga – Sjöstaden

Speciellt utformade ställningar (asanas) för att
underlätta graviditeten och förbereda för förlossning.

Graviditetsyogans övningar är utformade för att underlätta för den gravida kroppen oavsett vilken vecka du är i. Övningarna är säkra och främjar välbefinnande och avslappning.
Klassen inspireras av Hatha yoga traditionen. Vi arbetar med att sträcka och stärka benen som bär all vikt under graviditeten, och med rullande rörelser skapar vi utrymme inuti kroppen för både barnet och mamma. Vi tar tid att ansluta till barnet, i form av guidade avslappningar och meditationer. Meditationsövningar hjälper till med ökat fokus, inre lugn och med koppling till barnet.

Kurs 8 veckor

Schedule

  • September 04 , 2018 --October 23 , 2018
    16:45To17:45

Prices

  • Course
    1500
  • Number of hours
    8 hrs

Teacher (s)

Kripa Patra

Yogayama ClassesGravidyoga/Prenatal Yoga and Mamma-baby Yoga

For as long as I can remember, I have always searched for the meaning of life. I have naturally been […]

Location

Yogayama Sjöstaden

Contact Us

Yogayama Varberg

Contact Us

Yogayama Yoga Kendra

Contact Us

Yogayama Östermalm

Jungfrugatan 8
114 44 Stockholm
Sweden

08-660 88 60

info@yogayama.se

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar