Grundkurs Ashtanga Vinyasa Yoga

Kursen passar dig som är nybörjare men även dig som har yogat tidigare och vill ha en bättre förståelse av Ashtanga Vinyasa Yoga.

Under kursen går vi igenom den grundläggande andningstekniken som är central i utövandet av ashtanga vinyasa yoga. Du kommer lära dig grunderna i solhälsningarna, stående ställningar, ett par sittande ställningar och en kortare avslutande sekvens. Vi avslutar varje tillfälle med avslappning och restorative yoga.

Lärare: Margarida Araujo Edlund

Datum: 24 jan, 31 jan, 7 feb, 14 feb
Tid: 18.30-20.00
Pris: 1200 kr (studenter, arbetssökande och pensionärer 20% rabatt) Under kursen får du gå på 3 valfria öppna klasser hos Yogayama (värde 750 kr)
Pris för årsmedlemmar: 995 kr

Anmälan: infogbg@yogayama.se

Schedule

  • January 24 , 2018 --February 21 , 2018
    18:30To20:00

Prices

  • Course
    1200 kr. Studenter, arbetssökande och pensionärer 20% rabatt. Årsmedlemmar 995 kr.
X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar