Grundkurs Hatha yoga

Är du helt nybörjare i yoga eller vill du kanske fördjupa och inspireras i din egen praktik?

I denna kurs utgår vi från hathayogans grunder och du introduceras till utvalda klassiska positioner (asanas) som stimulerar dig fysiskt, emotionellt och mentalt. Under kursen introduceras du även till andningsövningar (pranayama) som ökar din energinivå och stärker din koncentrationsförmåga. Vi lägger stor betoning på avslappning så att du lättare kan slappna av i din vardag. Du blir även introducerad till meditation och meditationstekniker med syfte att öka inre sinnesro.

Tillfälle 1: Kroppspositioner och solhälsningen (Asana)
Tillfälle 2: Andningsövningar (Pranayama)
Tillfälle 3: Avslappning (Savasana)
Tillfälle 4: Meditation (Dhyana)

Varje tillfälle inleds med ca 15 min teori på aktuellt tema och vi har ett öppet klimat för frågor.

Lärare: Elin Rikkinen
Datum: 15 jan, 22 jan, 29 jan och 5 feb
Tid: 18.00 – 19.30

Pris: 1200 kr (studenter, arbetssökande och pensionärer 20% rabatt)
Pris för årsmedlemmar: 995 kr

Anmälan: infogbg@yogayama.se

Välkommen!

Schedule

  • January 15 , 2018 --February 05 , 2018
    18:00To19:30

Prices

  • Course
    1200 kr. 20 % rabatt för studerande, arbetssökande och pensionärer. 995 kr för årsmedlemmar.
X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar