Grundkurs Kundaliniyoga

Nyfiken på Kundaliniyoga?

Kundaliniyoga är en yogaform som utformats för att passa alla – ung eller äldre, stel eller smidig, nybörjare eller med tidigare erfarenheter. Kundaliniyoga har inslag av kroppsövningar, andningsövningar, närvaroträning (mindfulness), avslappning, mantran och meditationer. Kundaliniyoga utgör numera också grunden i den forskningsbaserade medicinska yogan (Mediyoga).

Förutom de olika kroppställningarna och rörelserna, praktiserar du medvetet med ditt andetag vilket främjar ökad cirkulation. Du övar dig i att vara mer närvarande i nuet, lyssna inåt och bli mer medveten om vad som sker inom dig, och att acceptera det som är.

Effekterna av ditt yogautövande är många och individuella men många beskriver att de förutom ökad fysisk styrka, energi och rörlighet får ett inre lugn och ökad glädje i vardagen.

Lärare: Camilla Lindberg, mer info om Camilla www.happyyoga.se

Datum: 31 jan, 7 feb, 14 feb och 21 feb
Tid: 19.00-20.30
Kostnad: 1200 kr (studenter, arbetssökande och pensionärer 20% rabatt) Under kursen kan du gå på 3 st valfria öppna klasser hos Yogayama (värde 750 kr)
Pris för årsmedlemmar: 995 kr

Schedule

  • January 31 , 2018 --February 21 , 2018
    19:00To20:30

Prices

  • Course
    1200 kr. 20 % rabatt för studerande, arbetssökande och pensionärer. 995 kr för årsmedlemmar.

Teacher (s)

Camilla Lindberg

Special classes

Camilla har över 25 års erfarenhet av yoga och har undervisat regelbundet i bl a kundaliniyoga i mer än 10 […]

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar