Hur yoga gör dig bra på stress – workshop med Sara Hoy – Sjöstaden

Stress kan vara både bra, dåligt och mittemellan. Hälsa handlar till stor del om att göra stress positivt, eller iallafall mittemellan. Saken är nämligen den att du kan bli bättre på att hantera fysiologisk stress och få den att stärka din kropp och din hjärna.

Här får du veta hur, med hjälp av yogans tekniker.

Yoga innehåller två saker vi lider brist på idag; rörelse och vila. Men varför och hur fungerar det, och vilka tekniker har mest trolig verkan enligt vetenskapen?

Här får du en praktisk inblick i vad som händer i kroppen vid olika yogatekniker och träning i hur du kan använda dig av dem.

Välkommen på en workshop där teori och praktik varvas.

 

Om Sara

Sara Hoy är verksam yogalärare (ERYT-500, YACEP) och arbetar i forsk­ningsprojekt på Gymnastik- och Idrottshögskolan i Stockholm samt involverad i forskning kopplat till yoga vid CPF och KI. Hon är utbil­dad folkhälsovetare och har en master i idrottsvetenskap från KI och GIH. Sara driver företaget Yoga Prehab som arbetar med att stödja människor i att skapa ett proaktivt förhållningssätt till kropp och hälsa samt utbildar yogalärare på Nordiska Yogainstitutet.

Schedule

  • March 07 , 2020 --March 07 , 2020
    10:00To12:00

Prices

  • Workshop
    400
  • Number of hours
    2 hrs

Contact Us

Yogayama Göteborg

Skanstorget 6
411 22 Göteborg

0727-199067

infogbg@yogayama.se

Contact Us

Yogayama Östermalm

Jungfrugatan 8
114 44 Stockholm
Sweden

08-660 88 60

info@yogayama.se

Contact Us

Yogayama Sjöstaden

Hammarby allé 53, 120 30
Stockholm

08-6444100

infosjo@yogayama.se

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar