Intensivkurs – Nystart, Östermalm

En fortsättningskurs för dig som vill komma igång att yoga igen eller för dig som vill fördjupa dina kunskaper.

Under denna 3 dagars kurs varvar vi teori med praktik samt repeterar några av grunderna inom yoga och väcker intresset för att komma igång att yoga igen. Vi kommer att utforska några utvalda yogapositioner med fokus höft -och axelled och titta på hur vi kan skapa så bra förutsättningar som möjligt för en funktionell och hållbar yogapraktik. Vi kommer även belysa hur positionerna kan anpassas utifrån var och ens förutsättningar såväl anatomiskt, fysiskt som mentalt. Under kursen får du också en kort genomgång av vårt ordinarie klasschema med de olika klasserna och nivåerna så att du enklare kan välja klass om du sedan vill börja yoga hos oss. Kursen hålls på svenska och yogamatta finna att låna kostnadsfritt på plats i studion, men vi rekommenderar dig att ta med en egen matta om du har. Kursen varvas på svenska och engelska.

Lärare: Tove Åsell

Begränsat antal platser.

Välkommen att delta!

Observera att all bokning är bindande.

Schedule

  • August 24 , 2020 --August 26 , 2020
    19:15To20:45

Prices

  • Course
    Early bird 550 KR till och med 17/7, därefter 650 KR
  • Number of hours
    4,5 hrs

Teacher (s)

Tove Åsell

Yogayama ClassesYin Yoga

Jag har nog yogat sedan barnsben, utan att jag själv satt epitetet yoga på det. När jag i vuxen ålder […]

Location

Östermalm

Contact Us

Yogayama Varberg

Contact Us

Yogayama Östermalm

Jungfrugatan 8
114 44 Stockholm
Sweden

08-660 88 60

info@yogayama.se

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar