Internationella Yogadagen

Fira Internationella Yogadagen tillsammans med oss på Yogayama. Dagen är instiftad av FN för att sprida yoga, hälsa och välmående till fler och vi bjuder in dig att yoga kostnadsfritt på samtliga klasser under dagen. Du som är medlem bokar din plats i appen. Ej medlemmar bokar sin plats till valfri klass till infogbg@yogayama.se. Vi släpper biljetter till ej medlemmar fr o m 19 juni. Obs! Begränsat antal platser så först till kvarn. 
 
För att främja hälsa och välmående ger vi dessutom en extra bonus vid köp av klippkort den 21 juni. 
 
Klippkort
5 kort 995 kr – du får 1 klass extra
10 kort 1795 kr – du får 2 extra klasser
20 kort 2995 kr – du får 5 extra klasser
Hälsar dig varmt välkommen till gemenskapen på Yogayama!
X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar