Introduktion Meditation

Vill du komma igång med meditation eller få en ökad förståelse för olika meditationstekniker?

Meditation används som en teknik för att få mer energi, ökad koncentration och stilla sinnet. Under den här introduktionen ger vi en kortare förklaringsmodell från tantrafilosofin för att förstå bakgrunden till meditationens påverkan till bättre hälsa och ökat välmående. Vi går dels igenom olika sätt hur vi kan mjuka upp kroppen så att vi kan sitta i meditation. Vi provar även på olika andningstekniker och handpositioner som kan förstärka effekten av meditationen. Vi avslutar workshopen med en kortare meditation och avslappning.

Lärare: Helen Jansson

Datum: 10 februari
Tid: 09.30-11.30
Kostnad: 300 kr (studerande, pensionärer och arbetssökande 20%) I avgiften ingår 2 valfria klasser (värde 440 kr)
Medlemmar med klippkort betalar 2 klipp för workshopen och workshopen ingår för medlemmar med Basic eller Premium årskort.

Anmälan: infogbg@yogayama.se

Schedule

  • February 10 , 2019 --February 10 , 2019
    09:30To11:30

Prices

  • Workshop
    300 kr (studerande, pensionärer och arbetssökande 20%) I avgiften ingår 2 valfria klasser (värde 440 kr)

Teacher (s)

Helen Jansson

Yoga NidraSpecial classesIshta MeditationYin Yoga

I systervetenskaperna yoga och ayurveda har Helen verktyg till balans och harmoni. Att sanningsenligt kunna se sig själv som lika […]

Location

Yogayama Göteborg

Contact Us

Yogayama Göteborg

Skanstorget 6
411 22 Göteborg

0727-199067

infogbg@yogayama.se

Contact Us

Yogayama Östermalm

Jungfrugatan 8
114 44 Stockholm
Sweden

08-660 88 60

info@yogayama.se

Contact Us

Yogayama Sjöstaden

Hammarby allé 53, 120 30
Stockholm

08-6444100

infosjo@yogayama.se

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar