Introduktion Pranayama (andningsteknik)

Pranayama är sanskrit och betyder andningsteknik. De utgör en viktig del inom yogan. Att lära sig andningsövningar och låta de få en naturlig plats i vardagen, även om det bara är fem minuter, gör att vi får lättare att behålla lugnet i vardagen och får mer ork och energi. Enligt yogan kan man genom att styra andningen upprätta balans mellan kroppens och psykets funktioner. Det finns andningsövningar för olika behov och tillfällen.
 
Under den här introduktionen varvar vi teori med praktik. Du kommer få testa olika former av andningsövningar.
 
Effekter av olika andningsövningar är många:
Minskad stress och främjar avslappning, ökar koncentrationen, aktiverar det parasympatiska nervsystemet och ger lugn och ro, förbättrar syreintaget i kroppen vilket berikar blodet och syrehalten i hjärnan och är bra för matsmältningen.
 
Lärare: Elin Rikkinen
 
Datum: 14 oktober
Tid: kl 10-13
Kostnad: 300 kr (studenter, arbetssökande och pensionärer 20% rabatt). I priset ingår 2 valfria klasser (värde 500 kr).
Medlemmar med klippkort betalar 2 klipp för workshopen. Workshopen ingår för årsmedlemmar.
 
Anmälan: infogbg@yogayama.se

Schedule

  • October 14 , 2018 --October 14 , 2018
    10:00To13:00

Prices

  • Workshop
    300 kr. Klippkortsmedlemmar betalar med två klipp och workshopen ingår för årsmedlemmar
  • Number of hours
    3 tim hrs

Teacher (s)

Elin Rikkinen

Hatha Yoga

För Elin är yogapraktiken ett fantastiskt redskap som används för att skapa inre ochyttre harmoni. Ett verktyg för att arbeta […]

Location

Yogayama Göteborg

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar