Introduktion till Ashtanga Vinyasa Yoga

Introduktion till Ashtanga Yoga

En mellandags-workshop för dig som vill lära dig mer om grunderna till Ashtanga Yoga. Vi går igenom och gör övningar för att förstå hur vi ska andas under utövandet av yogapositionerna. Vi laborerar med de inre muskulära låsen (bandhas) och tittar på hur vi kan koncentrera oss med hjälp av blicken (drishti). Det finns tid att känna på vinyasans fördelar av att binda samman de olika positionerna. Under den här workshopen tillbringar vi mest tid på yogamattan men det finns också avsatt tid för frågor och funderingar.
Varje dag avslutas med djup avslappning.

Workshopen passar både dig som är nybörjare och dig som har tidigare erfarenhet av yoga men vill lära dig grunderna till Ashtanga Yoga.

Lärare: Sara Stangerz.
Sara är auktoriserad lärare level 1 och 2, KPJAYI, Mysore, Indien
Datum: 27,28 och 29 december
Tid: 09.00-11.30
Kostnad: 995 kr för medlemmar med Basic och Premium medlemskap 795 kr
Anmälan: infogbg@yogayama.se

Välkommen!

Schedule

  • December 27 , 2018 --December 29 , 2018
    09:00To11:30
  • July 20 , 2019

Prices

  • Workshop
    995 kr. Om du är medlem får du 20 % rabatt

Teacher (s)

Sara Stangertz

SARA STANGERTZ Sara har levt utomlands i 25 år och hennes första kontakt med yogautövande började på Sivananda Centre i London i […]

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar