Introduktion till yoga för dig som är nybörjare

Introduktion till yoga

Är du nyfiken på vad yoga är och vill komma igång men är osäker på hur du ska göra?

Under den har workshopen kommer du få en introduktion till yoga. Vi kommer gå igenom yogans bakgrund och yogans positiva effekter för ökat välmående. Du får en kortare introduktion till de mest vanliga positionerna och enklare andningsövningar. Teori varvas med praktisk yoga övning som passar alla. Vi avslutar workshopen med en skön avslappning.
Vi kommer även gå igenom vårt schema så att du kan hitta lämpliga klasser, vad de olika nivåerna innebär och förklara skillnaderna på t e x Hatha, Vinyasa, Ashtanga, Yin och Restorative.

Lärare: Catarina Olvenmark

Datum: 9 maj
Tid: kl 10.00-12.30
Kostnad: 200 kr (studenter, arbetssökande och pensionärer 20% rabatt). Workshopen ingår för årsmedlemmar. Har du klippkort betalar du med 2 klipp.

Anmälan: infogbg@yogayama.se

Välkommen!

Vi har mattor som du kan låna. Ha gärna på dig bekväma kläder.

Schedule

  • June 09 , 2019 --June 09 , 2019
    10:00To12:30

Prices

  • Workshop
    Kostnad: 200 kr (studenter, arbetssökande och pensionärer 20% rabatt). Workshopen ingår för årsmedlemmar. Har du klippkort betalar du med 2 klipp.
  • Number of hours
    2,5 hrs hrs

Teacher (s)

Catarina Olvenmark

RestorativeYin YogaHatha Yoga

Yogan har varit en del av Catarinas liv under drygt 15 år och hennes yogapraktik har framför allt sina rötter […]

Contact Us

Yogayama Göteborg

Skanstorget 6
411 22 Göteborg

0727-199067

infogbg@yogayama.se

Contact Us

Yogayama Östermalm

Jungfrugatan 8
114 44 Stockholm
Sweden

08-660 88 60

info@yogayama.se

Contact Us

Yogayama Sjöstaden

Hammarby allé 53, 120 30
Stockholm

08-6444100

infosjo@yogayama.se

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar