Nytt år och nya vanor med Mindful Eating

Nytt år och nya vanor med Mindful Eating

Starta 2019 med ett ett helt nytt sätt att tänka kring mat, dig själv och dina matvanor. Välkommen till en workshop fylld av inspiration!

Maten vi äter påverkar oss mycket mer än vad vi kanske tror eller är medvetna om. När vi börjar förstå kopplingen mellan tankar, känslor och kropp kan vi också lära oss att förstå kroppens behov. Genom insikt, självkännedom och en mer medveten relation så väl till oss själva som till vår mat kan vi också enklare skapa matvanor som gör oss gott.

Mindful Eating handlar om att lära känna kroppens behov och handlar inte bara om vad vi äter utan lika mycket om hur, varför och på vilket sätt. Vi behöver inga tabeller, listor eller vågar för att avgöra hur mycket eller vad vi ska äta, mest av allt behöver vi kanske lära oss att förstå våra vanor och oss själva genom att lyssna på kroppens inre signaler.

Varmt välkomna till en workshop som bjuder in till en diskussion kring mat och medvetenhet och ett annorlunda sätt att tänka vad gäller kost, hälsa och välmående.

Datum: Lördag den 19 januari

Tid: Kl. 10.00-13.00

Kostnad: 595 kr. Medlemmar med årsmedlemskap 475 kr.

Det ingår hälsosamt fika som en mindre raw food inspirerad avsmakningsbuffé vilket är en del av workshopen där vi tillsammans tar med oss teorin kring Mindful Earing för att uppleva och smaka på mat med en större medvetenhet, närvaro och alla våra sinnen.

Anmälan görs till infogbg@yogayama.se

Nathalie Banaszak som leder workshopen är utbildad hälsovetare med en examen i kostvetenskap och har mat och hälsa som en stor hjärtefråga. Hon är även certifierad coach och utbildad yogalärare och brinner för att hjälpa människor att må sitt bästa jag utifrån ett holistiskt perspektiv.

Schedule

  • January 19 , 2019 --January 19 , 2019
    10:00To13:00

Prices

  • Workshop
    595 kr. Medlemmar med årsmedlemskap 475 kr.
  • Number of hours
    3 tim hrs

Teacher (s)

Nathalie Banaszak

Yin YogaHatha YogaVinyasa Yoga

Nathalie har en akademisk bakgrund inom hälsovetenskap och är utbildad kostvetare med mat som en av sina största hjärtefrågor. Hon […]

Location

Yogayama Göteborg

Contact Us

Yogayama Göteborg

Skanstorget 6
411 22 Göteborg

0727-199067

infogbg@yogayama.se

Contact Us

Yogayama Östermalm

Jungfrugatan 8
114 44 Stockholm
Sweden

08-660 88 60

info@yogayama.se

Contact Us

Yogayama Norrköping

Hantverkaregatan 36
Norrköping, Sweden

+46 70 735 69 70

infonkpg@yogayama.se

Contact Us

Yogayama Sjöstaden

Hammarby allé 53, 120 30
Stockholm

08-6444100

infosjo@yogayama.se

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar