Introduktion till Yoga – Sjöstaden

Är du nyfiken på vad yoga är och vill komma igång men är osäker på hur du ska göra?

Under den har workshopen kommer du få en introduktion till yoga. Vi kommer gå igenom yogans bakgrund och yogans positiva effekter för ökat välmående. Du får en kortare introduktion till de mest vanliga positionerna och enklare andningsövningar. Teori varvas med praktisk yoga övning som passar alla. Vi avslutar workshopen med en skön avslappning.

Lärare: Kerstin Moreau

Datum: Söndagen 18 November
Tid: kl 11.15-13.15

Schedule

  • November 18 , 2018 --November 18 , 2018
    11:15To13:15

Prices

  • Workshop
    300
  • Number of hours
    2 hrs

Location

Yogayama Sjöstaden

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar