Introduktionsklass Yin Yoga

Är du nyfiken på yinyoga eller vill du fördjupa dina kunskaper som du kan ta med dig i din yinyoga praktik? Då är denna yinyoga workshop något för dig. Vi går igenom grunderna i yinyoga och varvar teori med praktik.

Yinyoga kännetecknas av passiva positioner med en lätt, mjuk stretch, utförda i stillhet och medveten närvaro. Varje position hålls i ca 3-5 minuter vilket ger oss tid att även lugna sinnet. I yinyogan vill vi komma åt kroppens fascia, bindväv, istället för musklerna. Detta uppnås genom att inte gå så djupt i stretchen och hålla positionen en längre stund. Med hjälp av olika hjälpmedel såsom klossar och bolster anpassar du positionerna efter dina egna förutsättningar.

Yinyoga utövas med fördel när du har långvarig stelhet, känner dig trött, överstimulerad, stressad eller känner ett behov av att fylla på med energi.

Lärare: Catarina Olvenmark

Vi har två introduktioner i yin yoga

Datum: 19 januari
Tid: kl 14.00-16.30

Datum: 23 februari
Tid: kl 14.00-16.30

Kostnad: 300 kr (studenter, arbetssökande och pensionärer 20% rabatt). Workshopen ingår för årsmedlemmar.

Anmälan: infogbg@yogayama.se. ange i anmälan vilket datum du vill anmäla dig till.

Teacher (s)

Catarina Olvenmark

RestorativeYin YogaHatha Yoga

Yogan har varit en del av Catarinas liv under drygt 15 år och hennes yogapraktik har framför allt sina rötter […]

Location

Yogayama Göteborg

Contact Us

Yogayama Göteborg

Skanstorget 6
411 22 Göteborg

0727-199067

infogbg@yogayama.se

Contact Us

Yogayama Östermalm

Jungfrugatan 8
114 44 Stockholm
Sweden

08-660 88 60

info@yogayama.se

Contact Us

Yogayama Sjöstaden

Hammarby allé 53, 120 30
Stockholm

08-6444100

infosjo@yogayama.se

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar