Introduktionskväll för nybörjare, Östermalm

En kväll för dig som är nyfiken på vad yoga är. Under kvällen får du en introduktion till yoga där vi varvar teori med praktik. Vi går igenom yogans bakgrund och yogans positiva effekter för ökat välmående. Du får även en genomgång av de mest grundläggande yogapositionerna och enklare andningsövningar. Vi kommer också att gå igenom våra klasser och nivåer så att du enklare kan välja klass om du sedan vill vara med på klasser på vårt ordinarie yogaschema. Inga förkunskaper krävs och yogamatta finns att låna på plats i studion.

Lärare: Annika Berger
Tid: 18:00-20:30
Pris: 300 sek

Välkommen!

Observera att bokning är bindande.

Schedule

  • January 21 , 2021 --January 21 , 2021
    18:00To20:30

Prices

  • Workshop
    300 sek
  • Number of hours
    2,5 hrs

Teacher (s)

Annika Berger

RestorativePranayamaHatha Yoga

Annika är yogalärare, ayurvedisk terapeut, idrotts och hälsopedagog. Idag arbetar hon främst med personliga yogamöten, att coacha människor på deras […]

Prior Knowledge

Inga förkunskaper krävs.

Location

Yogayama Östermalm – Jungfrugatan 8, Stockholm

Contact Us

Yogayama Varberg

Contact Us

Yogayama Östermalm

Jungfrugatan 8
114 44 Stockholm
Sweden

08-660 88 60

info@yogayama.se

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar