Inversioner med Ted Sikström

I den här workshopen kommer du få tips på hur du kan ta din yoga vidare på egen hand oavsett var i din utveckling du befinner dig. Vi inleder med att värma upp våra händer, handleder, axlar & bål eftersom det krävs mycket av dessa områden i inversioner. Därefter ligger fokus på huvudstående, Pincha Mayurasana (underarmsstående) och handstående, och i mån av tid hinner ni med variationer på dessa. Var beredd på att spendera tid med mycket av kroppsvikten på händer, axlar och upp- och ner, därför är denna WS inte lämplig om du har problem med dessa områden, dvs. handleder, nacke och axlar.

När: Lördag den 30/10 kl. 13:00-16:00
Lärare: Ted Sikström
Pris: 550 kr

Yogamatta finns att låna på plats.

Vänligen observera att all bokning är bindande.

 

 

Schedule

  • October 30 , 2021 --October 30 , 2021
    13:00To16:00

Prices

  • Workshop
    550 kr
  • Number of hours
    3 hrs

Teacher (s)

Ted Sikström

Special classes

In 2012 Ted stepped onto a yoga mat for the second time in his life and that was a defining […]

Setup

Musik, allsång och djupgående meditation.

Location

Yogayama Östermalm Jungfrugatan 8, Stockholm

Contact Us

Yogayama Varberg

Contact Us

Yogayama Östermalm

Jungfrugatan 8
114 44 Stockholm
Sweden

08-660 88 60

info@yogayama.se

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar