Jul yoga med Tova Olsson

Jul yoga 22 december kl 15.00-17.00

Bara ett par dagar innan jul ges möjlighet till avspänning och introspektion genom en klass som kombinerar asana, mantra, meditation och yoga nidra. Vi är nu i hjärtats tid, men hinner kanske alltför sällan stanna upp och känna öppningen inombords, eller vidröra den längtan som underligger all annan längtan. Ge dig själv en chans att mjuka upp kroppen, landa i center och gå djupt in i avslappning innan helgerna. Kanske finner du en kärna av skönhet och generositet som sträcker sig långt bortom tillfälliga begär och omständigheter. Alla nivåer av utövare är välkomna.

Nyårs yoga 29 december kl 15.00-17.00

Strax innan nyår välkomnas du till en sprakande klass som genom en kombination av asana, mantra. myt och meditation stänger dörren för året som gått och öppnar för nya intentioner. Vi behöver alla ritualer i livet; platser där vi kliver över en tröskel, markerar våra insikter, ger oss själva riktning och syfte. Förvänta dig att gå djupt i kropp och sinne, för att återvända till ytan redo att möta det nya årets möjligheter. Alla nivåer av utövare är välkomna. Om du vill kan du ta med papper och penna för reflektion.

Kostnad och anmälan: 300 kr per klass eller 500 kr för båda klasserna. Anmälan görs till infogbg@yogayama.se

Har du årskort eller klippkort hos Yogayama bokar du som vanligt i appen.

Välkommen!

Schedule

  • December 22 , 2019 --December 22 , 2019
    15:00To17:00
  • December 29 , 2019 --December 29 , 2019
    15:00To17:00

Prices

  • Event
    300 kr per klass eller 500 kr för båda klasserna. Medlemmar med årskort eller klippkort bokar som vanligt via appen.

Contact Us

Yogayama Varberg

Contact Us

Yogayama Östermalm

Jungfrugatan 8
114 44 Stockholm
Sweden

08-660 88 60

info@yogayama.se

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar