Julie Martin – Lunch klass 90 min

Vi har en extraklass med Julie Martin idag i samband med hennes workshop! Klassen ingår för dig som är årsmedlem och för dig som har klippkort – ett klipp! Varmt välkommen!

För dig som inte är medlem/har klippkort: Drop-in pris 220 kr som köpes i samband med klassen. Klassen guidas på engelska – lätt att följa

Låt kroppen visa vägen och berätta hur den vill röra sig, lyssna inåt och släpp taget. Vi flödar genom positionerna och låter rörelsen komma inifrån. Klassen passar både dig som är ny och dig som har yogat länge då den bygger på att rörelsen växer fram inifrån och i kontakt med Dig själv.

 

 

Schedule

  • August 15 , 2018 --August 15 , 2018
    12:00To13:30

Prices

  • Workshop
    220 kr drop-in
  • Number of hours
    90 min hrs

Location

Yogayama Norrköping - Hantverkaregatan 36

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar