Klangmeditation med Annika Lynton – Sjöstaden

Workshop där de läkande klangerna och vibrationerna från Tibetanska klangskålar och Kristallskålar för dej djupare in i din egen kärna av lugn och ro. En balansering sker på alla nivåer när kroppen kommer in i djup vila och återhämtning.

Allt du behöver göra är att ligga ner och slappna av.

Varmt välkommen!

Schedule

  • December 06 , 2020 --December 06 , 2020
    18:00To19:00

Prices

  • Workshop
    300
  • Number of hours
    1 hrs

Location

Yogayama Sjöstaden

Contact Us

Yogayama ONLINE

Contact Us

Yogayama Varberg

Contact Us

Yogayama Göteborg

Skanstorget 6
411 22 Göteborg

-

infogbg@yogayama.se

Contact Us

Yogayama Östermalm

Jungfrugatan 8
114 44 Stockholm
Sweden

08-660 88 60

info@yogayama.se

Contact Us

Yogayama Sjöstaden

Hammarby allé 53, 120 30
Stockholm

08-6444100

infosjo@yogayama.se

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar