Sankalpa – din intention för 2021 – Sjöstaden

Vad vill du för dig själv 2021?

Kom och placera din intention för det kommande året på ett djupt plan.

Med hjälp av Sankalpa – Ditt hjärtas inre, djupa önskan, får Ditt frö gro, frodas och bli en del av Ditt liv!
I yogan används Sankalpa, vilket kan sägas påminna om en affirmation, men på ett mycket djupare plan. Här formulerar och placerar Du ett kraftfullt „statement“, ett uttalande som sen får gro och manifesteras med stöd av Ditt undermedvetna. Att använda Sankalpa är ett starkt verktyg för Dig som önskar skapa nytt, och/eller bryta gamla invanda beteenden m.m.
I denna workshop kommer Fredrik och Jan att hjälpa och stödja Dig både att formulera och sätta Din djupa intention inför 2021.

Under Yoga Nidran (en yogisk guidad djupavslappning, „yogisk sömn“) så får Du placera Ditt Sankalpa i ett läge där Du är djupt inne i ett nästan likt hypnotiskt stadium där vi inte har samma process av analys, tänkande, dömande etc. Därför går Din intention och önskan mera „rakt in“.
Allt kommer att hållas i ljus och värme och Du är innerligt välkommen!
AUM Shanti!

Varmt välkommen!

Lärare: Jan Lundström & Fredrik Binette

Schedule

  • December 20 , 2020 --December 20 , 2020
    09:30To12:00

Prices

  • Workshop
    400
  • Number of hours
    2,5 hrs

Location

Yogayama Sjöstaden

Contact Us

Yogayama Varberg

Contact Us

Yogayama Östermalm

Jungfrugatan 8
114 44 Stockholm
Sweden

08-660 88 60

info@yogayama.se

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar