Linjering – vill du fördjupa din yogapraktik?

I denna workshop fokuserar vi på att skapa en förståelse för vad som stöttar och vad som hindrar oss i vår asana praktik. Vi går igenom funktion med olika asanas, effekten på den fysiska kroppen och hur vi skapar en struktur för en säker och medveten asana/yogapraktik. Vi ökar vår kroppskännedom genom att aktivera olika delar av kroppen så att vi sedan kan använda denna förståelse i både enklare asanas/yogaposi och för att bygga vidare inför mer avancerade positioner.

VI arbetar interaktivt, tillsammans, för att bygga upp förståelsen för hur den egna kroppen på bästa sätt kan finna linjering och därmed få bästa möjliga förutsättning för effekterna av vår asana praktik.

Pris: 295 kr, alt 2 klipp. Ingår för medlem Premium.

Workshopen guidas på engelska och svenska

 

 

Schedule

  • November 04 , 2018 --November 04 , 2018
    10:30To13:30

Prices

  • Workshop
    295 SEK
  • Number of hours
    3 h hrs

Teacher (s)

Paulina Dunker

Hatha YogaVinyasa Yoga

Paulina har en bred bakgrund inom såväl affärslivet som idrottslivet och detta har haft stor inverkan på var hon befinner […]

Location

Yogayama Norrköping - Hantverkaregatan 36

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar