Lisen Sundgren – Välkomna ut i det vilda!

Nässlor, kirskål, våtarv, kardborre, lindblad, röllika, vitmåra och jordreva. Vilda primörer, av vissa kallat ogräs, är bland de finaste grönsaker naturen erbjuder. Just nu, maj – juni, är den bästa säsongen att samla vilt och laga grön mat. Vilda växter är inte bara kokheta inom den moderna gastronomin, men också bland det mest näringsrika och miljövänliga du kan äta.

För att plocka och använda sig av naturens skafferi krävs kunskap om hur och var man kan plocka,hur man identifierar vad som är ätligt och hur växterna tillagas.

Följ med Lisen Sundgren på vandring och möt det vilda Djurgården för att bekanta dig med en del av allt det vilda ätliga som finns just nu. Du får tips om hur växterna används i köket, till hudvård och för att gynna hälsa och välbefinnande.

Lisen har många års erfarenhet av ”foraging”, (samla vilda växter till mat) och har bland annat skrivit böckerna Vildvuxet och Det Vilda Köket.

Stay wild!

Location

Samling vid Kungliga Motorbåtsklubben, Djurgården

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar