I LOVE MYSELF – workshop med Filippa Tjärnlund i samarbete med Lululemon

Vill du ge plats till den bästa versionen av dig själv?
Börja älska allt med dig själv utan undantag?
Och sluta sabotera för dig själv, samt släppa dina blockeringar?

Du är varmt välkommen till en kärleksfull workshop med den spirituella och holistiska livscoachen Filippa Tjärnlund. Under 60 minuter kommer du öppna flödet av “self-love” till dig själv och börja se dig själv från ett nytt perspektiv. Ett perspektiv där kärlek är grunden, och inget annat existerar. Du kommer guidas genom body awareness meditation, ge plats till den bästa versionen av dig själv, bli påmind om dina unika gåvor, bli medveten om dina blockeringar, samt fylla din egna verktygslåda med effektiva övningar och tekniker. Detta är en unik upplevelse som hjälper dig byta ut dina vardagliga negativa tankar om dig själv mot sanningen. Det är en upplevelse som skapar klarhet och är början till att rensa bort illusioner.

Är du redo att älska dig själv lite till?

Efter workshopen kommer det att bjudas på smoothie samtidigt som Lululemon lottar ut 2 st plagg till 2 deltagare!

Location

Jungfrugatan 8

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar