Mat och medicin med inspiration av Ayurveda

Vill du förstå sambandet mellan livsstil och välbefinnande? Vill du kunna påverka din hälsa och få mer energi? Låt dig bli inspirerad av Ayurveda för att finna en hållbar livsstil.
Hela du kan må bra! Hitta energin, balansen och din perfekta vikt med hjälp av Ayurveda. Aldrig förr har väl behovet för att förstå enkelheten i vad, hur och varför vi äter varit så stort! Alla dessa otaliga idéer om olika dieter och kostvarianter har fått många att bli både vilsna och uppgivna. Med inspiration av Ayurveda får du en förståelse för att vi behöver olika saker för att må bra beroende på vår personliga konstitution.

Föreläsning
Mat och medicin med inspiration av Ayurveda

När: 25 januari
Tid: Kl 18.00-20.00
Kostnad: 200 kr

Om Eva Forsberg Schinkler: med utbildning och erfarenhet inom ayurveda, beteendemedicin, hälsopsykologi, folkhälsovetenskap och som leg sjuksköterska, har Eva förmågan att förklara det mycket komplexa på ett enkelt sätt. Eva arbetar med utbildning för ledare och chefer, föreläser och har arbetat med många olika organisationer och företag. Eva har gett ut två böcker: ”Livskraft i vardagen – med inspiration av Ayurveda” och ”Art of Eating – konsten att äta med inspiration av Ayurveda”. För mer information om Eva hittar du på www.schinklermanagement.se

 

Anmälan görs till infogbg@yogayama.se

Schedule

  • January 25 , 2018
    18:00To20:00

Prices

  • Event
    föreläsning: 200 kr; föreläsning och workshop: 1000 kr

Location

Göteborg

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar