Introduktion till Ayurveda och hållbar hälsa

Introduktion till Ayurveda och hållbar hälsa

Vill du förstå sambandet mellan livsstil och välbefinnande? Vill du kunna påverka din hälsa och få mer energi? Låt dig bli inspirerad av Ayurveda för att finna en hållbar livsstil.

Eva Forsberg Schinkler ger dig inspiration att hitta din egen väg till ett liv i harmoni och balans med hjälp av en livskunskap som har sitt ursprung i den gamla indiska filosofin Ayurveda. Genom ökad förståelse om Ayurveda kan vi lära oss hur vi kan hantera vår vardag bättre och för att leva i samklang med den unika person vi är. (Ayurveda betyder kunskap om livet)

Föreläsning
Introduktion till Ayurveda och hållbar hälsa

När: 18 oktober
Tid: Kl 18.00-20.00
Kostnad: 200 kr

Workshop
Introduktion till Ayurveda och hållbar hälsa

När: 22 oktober
Tid: Kl 10.00-15.00
Kostnad: 995 kr

Kostnad föreläsning och workshop: 1000 kr
För anmälan: infogbg@yogayama.se

Om Eva Forsberg Schinkler: med utbildning och erfarenhet inom ayurveda, beteendemedicin, hälsopsykologi, folkhälsovetenskap och som leg sjuksköterska, har Eva förmågan att förklara det mycket komplexa på ett enkelt sätt. Eva arbetar med utbildning för ledare och chefer, föreläser och har arbetat med många olika organisationer och företag. Eva har gett ut två böcker: ”Livskraft i vardagen – med inspiration av Ayurveda” och ”Art of Eating – konsten att äta med inspiration av Ayurveda”. För mer information om Eva hittar du på www.schinklermanagement.se

Joyfully Spreading Yoga

Anmälan görs till infogbg@yogayama.se

Schedule

  • October 18 , 2017
    18:00To20:00

Prices

  • Event
    föreläsning: 200 kr; föreläsning och workshop: 1000 kr

Location

Göteborg

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar