Meditativ sång med Carina-Maria Möller Caur

Meditativ sång med Carina-Maria Möller Caur

Vi börjar med att landa i kroppen, sedan sjunger vi oss in i hjärtat.
Vi sjunger både mantran och enkla sånger på olika språk med olika teman.
Enkelt, vackert, innerligt, djupt.
Vi sjunger för oss själva, för dem vi älskar, dem vi har svårt för och för världen.
Inga förkunskaper behövs, bara kom.

Tema: Hängivenhet och Längtan (Krishna/Radha)

Datum: 13 oktober
Tid: 19:00-20:30
Pris: 180 kr (20% rabatt för arbetssökande, studerande och pensionärer) Om du har kort hos Yogayama kan du använda detta, motsvarar en klass.
Plats: Yogayama, Skanstorget 6
Anmälan: infogbg@yogayama.se

Höstens datum med meditativ sång:

22 sept: Kraft och Kreativitet (Kali/Durga/Saraswati)
13 okt: Hängivenhet och Längtan (Krishna/Radha)
24 nov: Medkänsla och Helande (Tara, GayatriMedicin Mantra)

Om Carina-Maria Möller Caur: Hon är i en ständigt pågående utforskning kring hur fri dans, rörelse, röst och sång kan stödja människors kreativitet och hälsa. Har jobbat med grupper sedan 1988 (drama, röst, rörelse) men sedan 2004 arbetar jag heltid i eget företag med fridans-metoden Lifedancing, och det är en stor källa till glädje, inspiration och lärande.

Har ett förflutet som skådespelerska, sångerska och teaterpedagog inom fysisk teater-tradition. Drama: Jerzy Grotowski/Sören Larsson. Röst: Roy Hart Theatre/Jan Rådvik).
Utbildad av Berit Hague inom området fri dans.

Carina-Maria har fil. kand som beteendevetare med konflikthantering som huvudämne och har tidigare arbetat med organisationsutveckling. Är även diplomerad livscoach, utbildad vid Strandska Utvecklingshuset.

Spelar gitarr och sjunger så ofta hon kan.
Carina-Maria om meditativ sång; kanske det snabbaste sättet att landa i hjärtat?

www.lifedancing.se

Location

Yogayama Göteborg

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar