Mellandags yoga – Ashtanga med Sara och Fernando

Mellandagsyoga
med Fernando Pacheco och Sara Stangertz

Efter en kanske intensiv höst och en mörk november börjar julen närma sig. En period som kan upplevas stressande för många.
Under mellandagarna finns det möjlighet att släppa taget om alla “måsten” och återhämta sig med kriya, pranayama, Ashtanga Vinyasa yoga, meditation och lång avslappning.

Alla nivåer är välkomna och under workshopen är det två lärare på plats som kommer att assistera och hjälpa dig där du befinner dig.

Sara och Fernando är båda auktoriserade yogalärare från Mysore/Indien. Bland annat drev dom yogaskola och retreatcenter i Brasilien i nästan tio år. Innan de bosatte sig i Sverige undervisade de yoga på Bali i 4 år. Sara och Fernando har också tidigare arbetat och levt med yoga i bland annat Indien, London, Dubai och Thailand.

För mer information om Sara och Fernando, www.sarafernandoashtanga.com

27 & 28 December
9:30-12.00 (workshop)

29 December
9:45-11:30 (full primary Series in Sanskrit)

All classes will be taught in English.

Kostnad:
Workshop 27 & 28 dec
Ej medlem: 600 kr
Medlem (klippkort/årsmedlem): 500 kr

Full Primary Series 29 dec
Ej medlem: 250 kr
Medlem (klippkort/årsmedlem): bokar som vanligt i appen

Workshop och Full Primary Series
Ej medlem: 750 kr

Anmälan: infogbg@yogayama.se

Välkomna!

Schedule

  • December 27 , 2019 --December 29 , 2019
    09:30To12:00

Prices

  • Workshop
    Se information ovan

Location

Yogayama Göteborg

Contact Us

Yogayama Varberg

Contact Us

Yogayama Östermalm

Jungfrugatan 8
114 44 Stockholm
Sweden

08-660 88 60

info@yogayama.se

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar