Mellandagsyoga med Anja Bergh

Embodiedflow med Anja Berg – Att vara en del av något större

Sköna lugna dagar mellan högtider är perfekt för långsamma flöden som skapar värme och samhörighet. Vi rör oss med länkar genom kroppen som kallas myofasciala stråk av kontakt. Lugnt och mjukt flöde tar oss mot djupa höftöppnare och bakåböjningar. Yogisk tradition, modern vetenskap och rörelse möter varandra.

Klassen är mjuk och tillåtande och passar alla oavsett erfarenhet.

Anja Bergh är en uppskattad och mycket omtyckt lärare. Anja är certifierad Embodied Flow lärare och har undervisat på heltid i 12 år.

Datum: 28 december
Tid: 10.00-12.00

Kostnad:
Ej medlem 300 kr
Medlem med klippkort; 2 klipp
Årsmedlem; ingår i medlemskapet

Bokning: Anmälan görs till infogbg@yogayama.se

Välkommen!

Schedule

  • December 28 , 2017 --December 28 , 2017
    10:00To12:00

Prices

  • Event
    Ej medlem 300 kr. Årsmedlem; ingår. Klippkortsmedlem; 2 klipp
X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar